Home > Kernel Hda > Kernel Hda Packet Command Error Error=0x50

Kernel Hda Packet Command Error Error=0x50

Or does it reboot > before then? > > For what its worth, I run CentOS 4 (with a 2.6 kernel) on 1425s. Report a bug This report contains Public information Edit Everyone can see this information. Feb 6 00:28:26 nuxbox kernel: md: autorun ... b.) I also get tje DMA invalid errors, but it doesnt' seem to do anything. his comment is here

When the NSS configuration runs, I receive the error: NSS Admin install failed creating eDirectory objects This is true whether I install nss during the initial server install or wait to PCI: Using configuration type 1 ACPI: Subsystem revision 20060127 ACPI: Found ECDT ACPI: Interpreter enabled ACPI: Using IOAPIC for interrupt routing ACPI: PCI Interrupt Link [LNKA] (IRQs 3 4 5 6 Hi A google on the error shows it may be a kernel bug, can you raise an SR or bug on the error? -- Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890) openSUSE Register If you are a new customer, register now for access to product evaluations and purchasing capabilities.

Intel machine check reporting enabled on CPU#1. I 've been reading other forums with people with the same problem and they reverted to Kernel 2.6.18. I could continue process and finish with out problem but when I made clone in similar box lenovo r61, all time give similar problems in lvm partitions and never startup operating On my side the harddrives are ok.

Feb 6 00:28:26 nuxbox kernel: device-mapper: multipath: version 1.0.5 loaded Feb 6 00:28:26 nuxbox kernel: hda: command error: status=0x51 { DriveReady SeekComplete Error } Feb 6 00:28:26 nuxbox kernel: hda: command On my side the harddrives are ok. isapnp: No Plug & Play device found Real Time Clock Driver v1.12ac hpet_resources: 0xfed00000 is busy PNP: PS/2 Controller [PNP0303:KBD,PNP0f13:MOU] at 0x60,0x64 irq 1,12 serio: i8042 AUX port at 0x60,0x64 irq However in my case I want to use my graphic card to play games but if i revert to 2.6.18 and try to reinstall the kmod-nvidia, yum forces me to install

cs: IO port probe 0xc00-0xcf7: clean. Then when I create pools and volumes in iManager I get this error: Invalid incarcination number If I click ok, the volume or pool seems to be created and mounted as Like Show 0 Likes (0) Actions Actions Remove from profile Feature on your profile More Like This Retrieving data ... Open Source Communities Subscriptions Downloads Support Cases Account Back Log In Register Red Hat Account Number: Account Details Newsletter and Contact Preferences User Management Account Maintenance My Profile Notifications Help Log

Whats best ? Checking 'hlt' instruction... Whats best ? CPU1: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     T7500  @ 2.20GHz stepping 0b Total of 2 processors activated (8659.57 BogoMIPS).

Buffer I/O error on device hda, logical block 0 hda: command error: status=0x51 { DriveReady SeekComplete Error } hda: command error: error=0x50 { LastFailedSense=0x05 } ide: failed opcode was: unknown ATAPI After that also same message appears in dmesg. Unfortuantley it also stops auto mounting :( that's about as far as I've gotten.... cdrom: This disc doesn't have any tracks I recognize!

CPU#1 had 0 usecs TSC skew, fixed it up. http://canondrivebh.com/kernel-hda/kernel-hda-packet-command-error-error-0x54.html audit: initializing netlink socket (disabled) audit(1205196231.128:1): initialized highmem bounce pool size: 64 pages Total HugeTLB memory allocated, 0 VFS: Disk quotas dquot_6.5.1 Dquot-cache hash table entries: 1024 (order 0, 4096 bytes) wintermute0009th May 2007, 11:50 PMa.) I found out that the 'non detect' issue was caused by the 'noprobe' kernel options I was using. The time now is 01:10 AM. 2016 Micro Focus My VMware | VMware.comSearch ActivityBrowseAll ContentBlog PostsDiscussionsDocumentsPollsBookmarksPopular tagsCommunitiesGroupsPeopleLog inRegisterHomeVMTN Forums Mobile AppsBlogsTwitterFacebookGoogle+LinkedInYouTubeGroupsPodcasts vSphere NSXVirtual SAN vCenterFusionWorkstationvExpertVMware {code} CloudCredSubmit a

I mean I can live without my cdrom drives untill this get fixed but I worry about the /var/log/messages getting huge and my brand new hardware ^^. RHEL4 has a line in its rc.sysinit like this: > > dmesg -s 131072 > /var/log/dmesg > > You can always put something similar in your rc.local. using mwait in idle threads. weblink Inside the Makefile the JMicron module is mentioned however: obj-$(CONFIG_BLK_DEV_JMICRON) += jmicron.o Could it be that it's just not being compiled?

To continue, add one or more '-T permissive' options. After a few minutes while still copying the connection was broken and host tray was open again.When I look in /var/log/messages I see a lot of these error messages.Feb 19 10:50:21 gertdesmet6th February 2007, 11:49 AMHi and thanks for your reply.

Subscribing...

Aargh xen15th February 2007, 01:24 PMI have just tried the new Fedora kernel update but the problem apparently still exists. I stop and I try to see (in the console) the structure of my dvdmovie doing an "ls -l /dev/cdrom/". I managed to get rid of this message by adding the nodma option to the kernel when booting in grub. Enabling SMP...

Thanks in advance........... Jun 7 08:08:31 castor kernel: hda: packet command error: status=0x51 { DriveReady SeekComplete Error } Jun 7 08:08:31 castor kernel: hda: packet command error: error=0x50 Jun 7 08:08:31 castor kernel: cdrom: Log in / Register Ubuntu Overview Code Bugs Blueprints Translations Answers Prblems in my 2 dvd-roms Bug #73725 reported by Helio Pereira on 2006-11-29 This bug report is a duplicate of: check over here Feb 5 23:45:03 nuxbox kernel: ide: failed opcode was: unknown Feb 5 23:45:03 nuxbox kernel: hdb: drive not ready for command Feb 5 23:45:03 nuxbox kernel: hdb: status error: status=0x58 {

Unfortunately I note you are already using all your SATA drives. wintermute00015th March 2007, 12:54 PMhmm mixed results - didn't recognize one DVD, but played the other one OK even without DMA. - those messages are still there, but just occur much for me, the two HDDs on one of my mobo controllers (hda and hdc) were performing like molasses whilst the one on my other controller was fine. CPU0: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     T7500  @ 2.20GHz stepping 0b Leaving ESR disabled.

I think problem is with my mobo controllers, i had to use noprobe kernel line and change BIOS settings to get it to recognise my SATA drives properly and enable full Please don't fill out this field. Nov 29 08:25:57 wil-ws-2 shutdown[19306]: shutting down for system reboot ----- The last line is where fallback kicks in and the next messages are all about it booting into 2.4. Or reverting to 2.6.18 and try to install the nvidia driver another way ?

I test it in a computer with WindowsXP and it work without problems. 4. coz its the only real issue left I haven't found a fix for :) gertdesmet2nd March 2007, 03:17 PMActually it seemed better for a couple of days, but the problem is I checked the status after inserting a cd in it. Can you tell > from the logs if syslog ever gets started under 2.6?

No, thanks Home Skip to Content Attachmate Borland Micro Focus Novell NetIQ Micro Focus Forums Today's Posts Mark All Forums Read Forum New Posts FAQ Calendar Community Groups Member List Forum wintermute0001st March 2007, 01:07 PMnope, the kernel update didn't fix mine. Thanks guys. Thanks in advance...........

Please don't fill out this field. I guess my most important question is : Is this bad for the system or the hardware ? malcolmlewis22-Nov-2012, 17:06On Wed 21 Nov 2012 06:34:03 AM CST, tpro wrote: Hi all I am finding the below error message daily in "dmesg" output of SLES 10 SP4 server HDA: PACKET Many thanks for helping me, Helio Pereira PS.: Sorry my poor english :-P """ Nov 27 23:24:25 sharky-desktop kernel: [ 45853.980982] UDF-fs INFO UDF 0.9.8.1 (2004/29/09) Mounting volume 'RUCA10', timestamp 2006/11/27